יונדאי מציגה איורים רשמיים למכונית העירונית הזולה החדשה שלה ה-EON, שבשינוי קל, תהיה ה-i10 הבאה.
יונדאי חשפה היום איורים רשמיים של יונדאי EON, מכונית עירונית זולה עם מנוע 3 צילינדרים המיועדת לשוק ההודי ותתחרה שם מול סוזוקי אלטו שלמרות השם, זו לא אותה סוזוקי אלטו הנמכרת אצלנו (הנקראת A-Star בהודו), אלא מכונית עירונית זולה יותר ובסיסית יותר.
יונדאי EON לא תשווק בישראל, אך היא ככל הנראה מהווה קדימון ליונדאי i10 הבאה אליה נחשף במהלך 2012. למרות המידות הדומות ליונדאי i10 הנוכחית, ה-EON יושבת על פלטפורמה חדשה לחלוטין אשר תשמש את הדור הבא של ה-i10. ל-EON אורך של 3,495 מ"מ, רוחב של 1,550 מ"מ, גובה של 1,500 מ"מ ובסיס גלגלים של 2,380 מ"מ. נפח תא המטען עומד על 215 ליטר והמשקל על 725 ק"ג.
גם מנוע חדש נבנה עבור ה-EON. מנוע שלושה צילינדרים בנפח 800 סמ"ק ובהספק של 56 כ"ס ב-5,550 סל"ד ומומנט של 7.6 קג"מ ב-4,000 סל"ד המשודך לתיבת הילוכים ידנית. צריכת הדלק המשולבת תעמוד על 21.1 ק"מ לליטר. יונדאי תחל בשיווק ה-EON החדשה בהודו במהלך החודש הבא.
צריך ייעוץ מקצועי (וחינם) ברכישת רכב?
| → 72 שעות ויותר מ-1800 רכבים במבצע המכירות של צ'מפיון | טויוטה פריוס + - מיניוואן שבעה מושבים היברידי ← |
|---|
המגזין




יונדאי חושפת שני איורים של סנטה פה 2012 החדש המציג שפת עיצוב חדשה "ורגועה" יותר ליונדאי.
שוב, ג'יי לנו זוכה להיות אחד הנהגים הראשונים על מכונית חדשה לחלוטין.
קאדילק חושפת רשמית את מכונית הסאלון החדשה שלה ה-XTS שתתחרה במרצדס E קלאס ואודי A6.
אתמול חשפנו תמונות של סיטרואן C4 החדשה. כעט נחשפת רשימת המנועים המלאה.
לכבוד תחילת השיווק של הונדה סיוויק החדשה בארה"ב, הונדה מציינת 39 שנה לסיוויק.
המגזין הבריטי הנחשב Autocar בוחן את פרארי FF מכונית ה-4 נוסעים עם הנעה כפולה החדשה של פרארי.






