קארטיוב - חדשות רכב - cartube.co.il

עדכון אחרון:04:16:49 AM GMT

אתה נמצא כאן: חדשות רכב חדשות רכב פורד חושפת את מתיחת הפנים לדגמי מוסטאנג 2012

פורד חושפת את מתיחת הפנים לדגמי מוסטאנג 2012

פורד מוסטנג זוכה לרענון לקראת שנת 2012 עם עיצוב אגרסיבי יותר ומספר שינויים מכניים.

2012 פורד מוסטנג בוס 302

פורד מוסטנג שהוצגה עוד ב-2005, זוכה למתיחת פנים שנייה לדגם (מתיחת פנים ראשונה בדגם 2009) השומרת אותו רלוונטי ועדכני. מתיחת הפנים של 2009, שיפרה מאוד את תא הנוסעים ולכן מתיחת הפנים לדגם 2012 מתרכזת בעיצוב החיצוני ובשיפור קל ביחידות ההנעה והאבזור.

 

לפי פורד, השינויים בעיצוב נועדו לספק למוסטנג מראה אגרסיבי יותר. השינוי החיצוני כולל גריל חדש ופגוש קדמי חדש והפרט המבדיל ביותר במתיחת הפנים לדגם 2012 אלו פנסי בלימה חדשים, מבוססי LED ומרשימים למראה. הפנסים הראשיים מוצעים כסטנדרט עם קסנון ותאורת LED ליום.

 

עיצוב הפנים נותר כשהיה, והשינוי המרכזי הוא מסך בגודל 4.3 אינץ' במרכז לוח השעונים הכולל מחשב ביצועים מתקדם המסוגל להציג זמני תאוצה מורחבים כגון 0-100 קמ"ש, זמן מיאוץ לרבע מייל ועוד.

 

בתחום המנועים, גרסת ה-5.0 GT זוכה לתוספת של 8 כ"ס להספק אשר עומד כעת על 420 כ"ס. אותו מנוע מפיק בגרסת BOSS 302 כ-444 כ"ס. גרסת הקצה, שלבי GT500, זוכה לשיפור מנוע ה-5.8 ליטר V8 טורבו, המציע כעת הספק של לא פחות מ-650 כ"ס ו-83 קג"מ, מה שמספיק למהירות מרבית של מעל ל-320 קמ"ש, אך הנתונים המלאים עדיין לא נחשפו.

 

כל דגמי המוסטנג החדשים יעשו את החשיפה העולמית שלהם בתערוכת לוס אנג'לס הנפתחת היום.

 

 

צריך ייעוץ מקצועי (וחינם) ברכישת רכב?

גולשים אחרים קראו גם את זה:
תגובות (0)


busy