לוצ'ה (Luce), זה השם שפרארי בחרה למכונית החשמלית הראשונה שלה ובמקביל, אנחנו זוכים גם להצצה ראשונה אל חלל תא הנוסעים שלה.
קיה ספורטאז' הייבריד לונג Urban מהווה את גרסת הכניסה החדשה לדגם, זול יותר ב-20,000 שקל מדגם פרימיום.
סקודה אפיק ישווק בקרוב באירופה כתחליף החשמלי לסקודה קאמיק עם טווח נסיעה של עד 430 ק"מ.
טויוטה C-HR כבר לא משווק ביבוא סדיר אך הוא זמין במסלול היבוא המקביל ובמחיר תחרותי.
שברולט בלייזר EV ישווק השבוע בישראל עם הנעה כפולה, טווח נסיעה של 455 ק"מ והמון מרווח לנוסעים.
טאנג סדרה 9 הוא הקרוסאובר החדש והבכיר ביותר של BYD אותו החברה תשווק בסין בהמשך השנה.
יונדאי איוניק 5 חוזרת לישראל בשלוש רמות גימור חדשות, טווח נסיעה של 570 ק"מ ותמחור חדש ותחרותי יותר.
זיקר ישראל משיקה את שירות "Zeekr Select" במסגרתו תוכלו לרכוש רכב חשמלי של זיקר ישירות מהיבואן, כולל אחריות מקיפה ולאחר בדיקות קפדניות.
ירידה של 10% במסירות רכב חדש לעומת ינואר 2025, החשמליות צנחו לנתח שוק של פחות מ-10%.
לטובת הפחתה קלה בפליטת מזהמים, דגמי 2026 של טויוטה לנד קרוזר ישווקו מעתה עם סיוע חשמלי 48V, ללא שינוי בכל שאר התחומים.
צ'רי טיגו 9 פרו לקשרי מהווה את גרסת הכניסה לדגם, עם הנעה קדמית במקום כפולה וטווח חשמלי צנוע יוצר של כ-75 ק"מ לעומת רמת הגימור נובל הבכירה והיקרה יותר.
מרצדס S קלאס החדשה היא מתיחת הפנים המקיפה ביותר שמרצדס ביצעה אי פעם, כולל מנוע V8 חדש ומערכת מחשוב חדשה לחלוטין.
לאחר 14 שנות ייצור, טסלה תפסיק את השיווק של המודל S והמודל X כדי למקד את משאבי החברה בתחומים אחרים.
MG4 אורבן נושאת שם מוכר אך שונה מהותית מה- MG4 המוכרת לנו, היא מבוססת על הנעה קדמית וזולה יותר משמעותית.
באמצעות שיפור הנצילות של מערכת ההנעה החשמלית, מיני הוסיפה כ-54 ק"מ לטווח הנסיעה של הקאנטרימן החשמלי.
טויוטה צפויה לחשוף בחודש הבא היילנדר EV חשמלי עם 7 מושבים.
הסלטוס החדש ישווק לראשונה גם עם מערכת הנעה היברידית 1.6 ליטר 141 כ"ס, מערכת הכוללת חיבור V2L להפעלת מכשירי חשמל חיצוניים.
לקסוס LBX Vibrant Edition היא מהדורה בעלת עיצוב ייחודי, פנימי וחיצוני, לקרוסאובר פרימיום העירוני של לקסוס.
סיטרואן C5 איירקרוס החדש גדול ומרווח יותר מהדגם היוצא, ישווק עם מנוע 1.2 טורבו 145 כ"ס ובשתי רמות גימור.
וולוו EX60 החשמלי מצויד בכל מה שצריך כדי להציב תחרות של ממש ל- iX3 החדש של ב.מ.וו ולמרצדס GLC EQ.