הונדה חוזרת לעשות שימוש בשם אינסייט, המכונית ההיברידית הראשונה של החברה, הפעם עבור קרוסאובר חשמלי משפחתי אותו החברה תחל בקרוב לשווק בשוק הבית היפני. השם אמנם שונה אך בפועל לא מדובר בדגם חדש אלא פשוט בגרסה לשוק היפני של הונדה e:NS2 שהוצגה בסין עוד בשנת 2024.
כמו שאר הדגמים החשמליים של הונדה המבוססים על פלטפורמת e:N Architecture F, גם כאן נמצא שילוב של מנוע חשמלי קדמי בהספק של 204 כ"ס ומומנט מרבי של 31.6 קג"מ בשילוב עם סוללה בקיבולת של 68.8kWh כאשר טווח הנסיעה צפוי לעמוד על כ-420 ק"מ.
העיצוב החיצוני הוא שילוב של האצ'בק וקרוסאובר וכמו דגמים חדשים רבים של הונדה, במיוחד אלו שבמקור מיועדים לשוק הסיני, זה רכב שלא ממש ברור למה התכוון "המשורר" כאשר בחר בקווי העיצוב האלו. בכל מקרה מדובר בדגם די גדול ומרווח עם אורך של 4.78 מטר, רוחב של 1.84 מטר, גובה של 1.57 מטר ובסיס גלגלים של 2.73 מטר.
חלל תא הנוסעים זהה גם הוא למה שפגשנו בגרסה של הדגם לשוק הסיני ואם לא היה סמל של הונדה על גלגל ההגה כנראה שלא הייתם מנחשים שמדובר ברכב של השונה שכן המינימליזם והמיעוט של כפתורים הם משהו שונה לחלוטין מהמוכר לנו מדגמי הונדה לשווקים מערביים.
במרכז הדשבורד ניצב מסך "12.8, מאחורי ההגה נמצא לוח מחוונים דיגיטלי צר בגודל של "9.4 וכמו בדגם לשוק הסיני, גם כאן נמצא מערכת שמע של BOSE עם 12 רמקולים ומערכת בישום לחלל תא הנוסעים המאפשרת בחירה מבין שלושה ניחוחות.
בשלב זה לפחות, האינסייט החדשה תשווק בשוק היפני בלבד וגם זה במספר מצומצם יחסית של יחידות.

