BYD מכריזה כי במהלך הרבעון הראשון של 2026 היא תחל בשיווק של גרסת פלאג-אין DM-i לקרוסאובר המשפחתי אטו 2, אותו היא כבר משווקת באירופה בגרסה חשמלית מלאה. את האטו 2 היינו כבר אמורים לפגוש בישראל אך אם צריך לנחש, התמחור אותו קיבל היבואן פשוט לא מספיק תחרותי.
בשלב זה מדובר רק בהצגה ראשונה של הדגם כך שעדיין חסרים פרטים טכניים, אך מה שכן ידוע הוא שלדגם טווח נסיעה חשמלי של עד 90 ק"מ על בסיס הסוללה בלבד ובשילוב מיכל הדלק מתקבל טווח נסיעה משולב של מעל ל-1000 ק"מ.
BYD אטו 2 DM-i ישווק בשתי גרסאות כאשר לכל גרסה סוללה שונה, טווח חשמלי שונה וכן הספק מרבי שונה. עם האוטו 2 פלאג-אין BYD תוכל להתחרות באירופה במגוון דגמי פלאג-אין שונים, כמו הקפ'צור של רנו או טויוטה C-HR כאשר בכל הקשור לטווח חשמלי, ידו של האטו 2 על העליונה.
BYD העניקה לגרסת הפלאג-אין של האטו 2 עיצוב קצת שונה לפגוש הקדמי וליתר דיוק לכונס האוויר בתחתית הפגוש, זאת כדי ליצור קצת בידול לעומת הגרסה החשמלית של הדגם.
פרטים מלאים יותר על הדגם BYD תספק לנו במהלך החודש הבא.







