סובארו מפרסמת תמונת טיזר החושפת לראשונה את החזית של ה-WRX החדשה אשר תוצג בעוד כשבוע בתערוכת לוס אנג'לס.

סובארו WRX החדשה תיחשף בעוד פחות משבועיים

בתערוכת לוס אנג'לס הקרובה (20.11), סובארו תחשוף בבכורה עולמית את ה-WRX החדשה (בגרסה לשוק האמריקאי), מכונית הביצועים של סובארו המבוססת על האימפרזה החדשה, זאת למרות שהדגם לא נושא כבעבר את הקידומת אימפרזה.

 יונדאי במבצע אאוטלנדר

 

לקראת התערוכה, סובארו חושפת היום לראשונה תמונה רשמית של חזית הדגם. אם לשפוט לפי התמונה היחידה, חזית הדגם כמעט וזהה למה שפגשנו עם הקונספט ל-WRX שהוצג מוקדם יותר השנה בתערוכת ניו יורק. שאלת השאלות היא איך יראה שאר העיצוב לאור ההבטחה של סובארו שהפעם דגם ה-WRX יהיה נפרד בעיצובו מהאימפרזה.

 

סובארו לא מפרסמת עדיין כל נתון טכני לגבי הדגם, אך ברור כי יחידת ההנעה תתבסס על מנוע טורבו בהספק הצפוי לעמוד על כ-300 כ"ס וההנעה תהיה כפולה כמובן.

 

סובארו WRX קונספט:

תגיות: סובארו
רוצים לקבוע נסיעת מבחן? לקבל ייעוץ? לשמוע על הצעות ומבצעים שלא תמצאו ברשת?

התקשרו 03-9058081 או מלאו את הפרטים

ניוזלטר: כל מבצעי הרכב והחדשות ישירות לדוא"ל
 יונדאי במבצע אאוטלנדר
  • תגובה

תגובה...
תווים.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.