יונדאי פליסייד החדש
פליסייד החדש.
יונדאי פליסייד החדש
פליסייד החדש.

כלמוביל פותחת את שנת 2026 עם רצף מהיר של השקות ובמהלך 50 הימים הבאים היא תשיק בישראל לא פחות מ-5 דגמים חדשים של יונדאי, כולל קונה חשמלי, איוניק 6N, פליסייד ואיוניק 9. 

 

 יונדאי במבצע אאוטלנדר

רשימת הדגמים:

  • יונדאי איוניק 6 המחודשת
  • יונדאי איוניק 9
  • יונדאי פליסייד
  • יונדאי קונה EV
  • יונדאי איוניק 6N

 

איוניק 6
איוניק 6 חזרה לישראל בדגם מחודש.

הספירה החלה היום (ג') עם האיוניק 6 המחודשת המציגה עיצוב חדש ודינאמי, סוללה חדשה שהגדילה את טווח נסיעה מ-614 ק"מ ל-680 ק"מ (בדגם הבסיס), טעינה אולטרה מהירה, תא נוסעים משודרג ועוד. האיוניק 6 המחודשת זמינה בשתי רמות גימור ובמחיר תחרותי מבעבר העומד על החל מ-224,990 ₪. 

 

במהלך חודש מרץ הקרוב נפגוש בישראל עוד שני דגמים חדשים, גדולים ויקרים של יונדאי: את האיוניק 9 החשמלי המקביל לקיה EV9 ולצידו חזרה של הפאליסייד לישראל בדגם חדש ומרשים למדי. באפריל 2026 נפגוש סוף סוף את הקונה EV החשמלי ונקווה שהפעם לא יהיה מדובר בדגם יקר אלא תחרותי לסינים וחובבי הנהיגה החשמלית ישמחו לשמוע שגם האיוניק 6N תנחת כאן כמתחרה דינאמית יותר לטסלה מודל 3 פרפרומנס. במקביל לאיוניק 6N, האיוניק 5N תחזור לישראל לאחר היעדרות קצרה. 

 

פליסייד החדש
יונדאי פליסייד החדש.

יונדאי פאליסייד, הקרוסאובר 7-8 מושבים הבכיר של יונדאי, שווק כאן בעבר עם מנוע 3.8 ליטר V6 צמא לדלק, זה החדש ישווק כאן עם יחידת הנעה היברידית 2.5 ליטר טורבו בהספק משולב של 334 כ"ס ומומנט מרבי של 46.8 קג"מ, כך שמדובר ביחידת הנעה חזקה וחסכונית יותר.

 

הפליסייד היוצא היה עממי במהות שלו, זה החדש כבר קרוב יותר למחוזות הפרימיום, החל מהעיצוב החיצוני המרשים ועד לתא הנוסעים המעוצב בקפידה עם דגש על כל הפרטים הקטנים שהופכים תא נוסעים רגיל לתא נוסעים שהוא חוויה. לכל זה תוצמד רשימת אבזור עשירה הכוללת מערכת שמע מבית BOSE עם 14 רמקולים, חימום לכל שורות המושבים ואוורור לשתי השורות הראשונות, צמד מסכי "12.3, שקעי USB-C לכל שורות המושבים כולל שקעי 100W לחיבור מחשב נייד, כיוון חשמלי גם למושבים מאחור, עיסוי במושבים ועוד ועוד. רק נזכיר לכם כי הפאליסייד הוא רכב גדול ממדים עם אורך של 5.07 מטר, רוחב של 1.98 מטר גובה של 1.80 מטר ובסיס גלגלים של 2,970 מטר. 

 

יונדאי פליסייד 2025 החדש תא הנוסעים
7-8 נוסעים.

אם אתם רוצים רכב 6-7 מושבים מרווח במידה דומה אך עם הנעה חשמלית חסכונית יותר, תוכלו לרכוש בקרוב את האיוניק 9 אותו נקבל כאן עם הנעה אחורית 215 כ"ס עם טווח נסיעה של 620 ק"מ או כפולה בהספק של 310 כ"ס. טווח הנסיעה השימושי מתקבל בזכות סוללת 110.3kWh עם טעינה מהירה בהספק של 350kW ואפשרות לחיבור V2L. 

 

2025 יונדאי איוניק 9
יונדאי איוניק 9.

האיוניק 9 דומה בגודלו לפאליסייד, רק עם בסיס גלגלים קצת ארוך יותר (3.13 מטר) וגם כאשר כל המושבים בשימוש עדיין תזכו לתא מטען ענק בנפח של 620 ליטר. 

 

הדור הקודם של הקונה EV שווק כאן בהצלחה אך זה היה בעידן בו לא הייתה כאן תחרות של ממש בסגמנט הזה. הקונה EV החדש, שהוצג כבר לפני כשלוש שנים, כבר נכנס לשוק עמוס במתחרים והוא לא שווק כאן בשל תמחור לא מספיק תחרותי כך שאם צריך לנחש, הדגם חוזר לישראל שכן ליצרן יש כעת את היכולת לתמחר את הדגם באופן שיהיה תחרותי יותר. הקונה EV החדש יהיה זול יותר מהדגם היוצא אך אל תצפו למשהו שהוא פחות מ-170 אלף שקל.

 

קונה EV
יונדאי קונה EV החדש.

כמו הדגם היוצא, גם הקונה EV החדש משווק עם מבחר של שני מנועים חשמליים (חדשים כמובן) ושתי סוללות, כאן הוא ישווק, בשלב זה לפחות, רק בגרסת הטווח הארוך עם הנעה קדמית 218 כ"ס וסוללת 65.4kWh, שילוב המאפשר להשיג נתון 0-100 קמ"ש של 7.8 שניות וטווח נסיעה של 514 ק"מ. 

 

את הדובדבן שמרנו לסוף, האיוניק 6N, מכונית הביצועים החשמלית החדשה של יונדאי המתחרה ישירות מול טסלה מודל 3 פרפורמנס וכמו במקרה של האיוניק 5N, זו מכונית ביצועים של ממש ולא רק מכונית חשמלית עם מנוע חזק ומראה ספורטיבי. גם כאן נמצא גימיקים כמו דימוי רעש מנוע והחלפת הילוכים אך גם המון תוכן ספורטיבי של ממש, החל ממערכת הבלימה המחוזקת, הבולמים האדפטיביים בכיול ספורטיבי והנמכת מרכב, מושבי ספורט, היגוי מהיר יותר, מערכת בקרת סוללה מתקדמת (ומחוזקת) המאפשרת לנצל את הביצועים לזמן ממושך גם בעומס גבוה או להכנת הסוללה לקראת מקצה דראג. 

 

איוניק 6N
יונדאי איוניק 6N.

הנעה כפולה בהספק של 609 כ"ס ומומנט מרבי של 78.5 קג"מ זה מה שתקבלו במצב הרגיל, אם תלחצו על כפתור NGB שעל גלגל ההגה תקפיץ את ההספק המרבי ל-650 כ"ס למשך של עד 10 שניות, אז תוכלו להאיץ מעמידה ל-100 קמ"ש בזמן מרשים של 3.2 שניות. הגעתה של האיוניק 6N תסמן גם את החזרתה של האיוניק 5N לישראל, לאחר הפסקה קצרה בשיווק הדגם. 

רוצים לקבוע נסיעת מבחן? לקבל ייעוץ? לשמוע על הצעות ומבצעים שלא תמצאו ברשת?

התקשרו 03-9058081 או מלאו את הפרטים

Checkboxes *
ניוזלטר: כל מבצעי הרכב והחדשות ישירות לדוא"ל
 יונדאי במבצע אאוטלנדר
  • תגובה

תגובה...
תווים.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.