יונדאי מציגה בלוס אנג'לס את הקונספט ולוסטר C3 Roll, גרסת גג נפתח לולוסטר טורבו.

יונדאי ולוסטר C3 ROLL קונספט - ולוסטר קבריולט

יונדאי הציגה בתערוכת לוס אנג'לס, קונספט מעניין בשם C3 Roll, סוג של גרסת גג נפתח לולוסטר. C3 בשם הקונספט, עומד כקיצור לקבריולט שלוש דלתות "Convertible 3-door”.

 יונדאי במבצע אאוטלנדר

 

מעצב יונדאי יצרו את הקונספט על בסיס הולוסטר טורבו, מתוך מחשבה על מודיפיקציה במחיר "עממי". זו גם הסיבה לשימוש בחישוקים בצבעים שונים.

 

המעצבים חתכו את גג המכונית והתקינו במקומו גג רך הניתן לפתיחה אוטו' לפנים או לאחור. במקום דלת תא המטען הרגילה, הותקנה דלת קצרה הנפתחת כלפי מטה. כאשר הגג מופשל לאחור, הרכב משמש כמו כל קבריולט וכאשר הגג מופשל לפנים, עם קיפול המושבים ופתיחת הדלת, ניתן להכניס בקלות אופניים, גלשן וכו'. על רצפת תא המטען, יונדאי קיבעה מתקן לנשיאת אופניים.

 

ביונדאי לא רומזים האם ישנה כוונה לייצר את הקונספט, אך בספק אם זה יקרה, למרות שזה רעיון מוצלח. הקונספט כן כנראה שישמש השראה ללא מעט סדנאות עיצוב בארה"ב, שם שינוי מבני שכזה הוא לא מילה גסה כמו בארצנו הקטנה.

 

 

 

רוצים לקבוע נסיעת מבחן? לקבל ייעוץ? לשמוע על הצעות ומבצעים שלא תמצאו ברשת?

התקשרו 03-9058081 או מלאו את הפרטים

ניוזלטר: כל מבצעי הרכב והחדשות ישירות לדוא"ל
 יונדאי במבצע אאוטלנדר
  • תגובה

תגובה...
תווים.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.