טסלה מודל S איתנו כבר 13 שנה, היא זכתה לשלל עדכונים לאורך השנים וכעת היא זוכה לעדכון נוסף ובשוק האמריקאי לפחות, העדכון הזה כולל התייקרות בסך של $5,000. העדכון כולל שינויים קלים בעיצוב החיצוני, בתא הנוסעים וגם טווח נסיעה קצת ארוך יותר. גם המודל X זכתה לעדכון דומה.
בשני הדגמים נמצא כעת עיצוב חדש לפגוש הקדמי במראה ספורטבי ואגרסיבי יותר שם גם נמצא כעת מצלמה קדמית משופרת, הפנסים הראשיים זכו לטכנולוגיית תאורה אדפטיבית מתקדמת יותר ועיצובים חדשים, די מרהיבים, לחישוקי הגלגלים משלימים את עיקר העדכון הויזואלי לדגמי 2025 של המודל X והמודל S. לשני הדגמים נוסף למבחר הצבעים צבע בגוון כחול בהיר.

חלל תא הנוסעים שומר על המראה המוכר כאשר בטסלה מבטיחים חוויית נסיעה שקטה יותר בזכות מערכת סינון רעשים אקטיבית משופרת ותאורת האווירה שודרגה לכזו דינאמית כולל "מופע" תאורה לנהג עם פתיחת הרכב. במודל X טסלה התקינה שורה שלישית חדשה לטובת שיפור הנוחות והמרווח של יושבי שורה זו.

שדרוגים נוספים להם זכו הדגמים הם התקנה של תותבים משופרים (בושינג) וכיול מעודכן למתלים לטובת שיפור נוחות הנסיעה. מקצה השדרוגים הוביל לתוספת של כ-32 ק"מ לטווח הנסיעה של המודל S פלייד העומד עתה על 592 ק"מ בתנאי שתרכשו את הדגם עם חישוקי "19. אם תשדרגו לחישוקי "21 תקצרו את טווח הנסיעה ל-528 ק"מ אך אז גם תפתחו את האפשרות להציב את מגביל המהירות על 322 קמ"ש במקום 250 קמ"ש.