לקסוס ישראל מרחיבה את היצע דגמי ה- LBX עם השקתה של מהדורת Vibrant Edition המיוחדת המעניקה לדגם עיצוב ייחודי ודינאמי יותר לצד רשימת אבזור עשירה יותר. מחירה של מהדורת Vibrant Edition עומד על החל מ-241,990 ₪.
מהדורת Vibrant Edition זמינה בשלושה צבעים: שחור מלא או (בתוספת של 5,000 ₪) שילוב של צבע אדום עם גג שחור או לבן עם גג שחור כאשר בכולן תמצאו חישוקי "18 בעיצוב ייחודי ובגימור שחור מט. בחלל תא הנוסעים תפגשו ריפודי עור שחור בשילוב אדום רובי, חגורות בטיחות אדומות, תקרה כהה, מערכת שמע מבית Mark Levinson עם 13 רמקולים ועוד.
כל זה לצד אבזור כגון בקרת אקלים מפוצלת, מושב נהג חשמלי, תאורת אווירה ב-64 צבעים, שמשות אקוסטיות, מפתח חכם, חיישני תאורה וגשם, חיישני חניה חכמים קדמיים ואחוריים, פנסי חזית BI-LED, דלת תא מטען חשמלית, מולטימדיה "9.8, לוח מחוונים דיגיטלי "12.3, משטח טעינה אלחוטי, שקעי USB מלפנים ומאחור ועוד. מפרט הבטיחות כולל בלימה אוטונומית, בקרת שיוט אדפטיבית, אור גבוה אוטומטי, מערכת יציאה בטוחה, בקרת סטייה מנתיב אקטיבית ועוד.
כמו כל שאר דגמי ה- LBX גם כאן נמצא מערכת הנעה היברידית 1.5 ליטר בהספק מרבי של 136 כ"ס. עם יחידת הנעה זו לדגם נתון 0-100 קמ"ש של 9.2 שניות, מהירות מרבית של 170 קמ"ש וצריכת דלק משולבת של כ-22.2 ק"מ לליטר.

