מיצובישי אקליפס 2027
מיצובישי אקליפס החדשה.
מיצובישי אקליפס 2027
מיצובישי אקליפס החדשה.

מיצובישי חושפת תמונות ראשונות של האקפליס החדשה, שם שבעבר היה שייך למכונית הקופה של מיצובישי (1989-2011) וכעת יהיה שייך למשפחתית חשמלית אותה מיצובישי מתכננת לשווק בשוק האמריקאי. 

 

 יונדאי במבצע לובינסקי 90 שנה

כמו דגמים רבים שמיצובישי הציגה בשנים האחרונות, גם הפעם לא מדובר בדגם עצמאי אלא בדגם מדבקה ומספיק מבט קצת בחזית הדגם כדי לזהות כי מדובר למעשה בניסאן ליף החדשה שפשוט לבשה תחפושת של מיצובישי הכוללת עיצובים שונים לפגושים מלפנים ומאחור, עיצוב שונה לחתימת התאורה האחורית ועוד. 

 

מיצובישי אקליפס החדשה 2027
מיצובישי אקליפס החדשה.

מיצובישי אמנם לא חושפת פרטים טכניים על הדגם אך אלו כמובן יהיו זהים למוכר לנו מהליף החדשה, כלומר דגם הנעה קדמית עם 175 כ"ס וסוללת 52kWh המספיקה לטווח נסיעה של 436 ק"מ או דגם הנעה קדמית 215 כ"ס עם סוללת 75kWh המספיקה לטווח נסיעה של 604 ק"מ. 

 

מיצובישי אקליפס דור רביעי
מיצובישי אקליפס דור קודם (רביעי).

רק נזכיר כי לניסאן ליף אורך של 4.35 מטר, רוחב של 1.81 מטר, גובה של 1.55 מטר ובסיס גלגלים של 2.69 מטר, מידות של משפחתית האצ'בק - בשילוב מראה של קרוסאובר. 

תגיות: מיצובישי
רוצים לקבוע נסיעת מבחן? לקבל ייעוץ? לשמוע על הצעות ומבצעים שלא תמצאו ברשת?

התקשרו 03-9058081 או מלאו את הפרטים

Checkboxes *
 יונדאי במבצע לובינסקי 90 שנה
ניוזלטר: כל מבצעי הרכב והחדשות ישירות לדוא"ל
  • תגובה

תגובה...
תווים.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.