מספר שעות לפני שהיא תחשוף בעצמה את האיוניק 6N, תמונות של הדגם הספיקו לדלוף לרשת כך שאנחנו זוכים להצצה מלאה ראשונה אל מכונית הביצועים החשמלית החדשה של יונדאי שאמנם מתחרה עקרונית מול המודל 3 פרפורמנס אך בעוד זו האחרונה היא רק מכונית סדאן מהירה, מאוד, האיוניק 6N היא מכונית ספורט (חשמלית) של ממש.
בתחום ההנעה אנחנו לא מצפים להפתעות כך שאותה יחידת הנעה של האיוניק 5N תעשה את דרכה גם לאיוניק 6N, כלומר מערכת הנעה כפולה בהספק מרבי של 650 כ"ס ומומנט מרבי של 78.5 קג"מ, באיוניק 5N זה מספיק לנתון 0-100 קמ"ש של 3.4 שניות כך שניתן לצפות באיוניק 6N זה יהיה קרוב יותר ל-3.3-3.2 שניות.

הסוללה תהיה אותה סוללת 84kWh וכמו באיוניק 5N זו סוללה עם מערכת קירור מתקדמת שמאפשרת לנצל את מלוא פוטנציאל הביצועים גם בעומס גבוה ממושך וזה אחד ההבדלים העיקריים בין סתם חשמלית חזקה לחשמלית ביצועים של ממש. גם מערכת הבלימה תציג שדרוג מקיף לעומת האיוניק 6 הרגילה וגם זה נועד לאפשר כושר בלימה גבוה גם בנהיגת מסלול או סתם תחת עומס גבוה. לרשות הנהג ישנם גם מצבי קירור שונים לסוללה, מצב דראג לדוגמה יביא את הסוללה לטמפרטורה אידיאלית על קו הזינוק כדי להשיג מקסימום ביצועים או מצב מסלול שדואג לאזן בין ביצועים לבין הצורך בנהיגה ממושכת של מספר הקפות.

כמו באניק 5N אנחנו מצפים לפגוש כאן בולמים אדפטיביים, מצב דריפט, דיפרנציאל מוגבל החלקה e-LSD, בלימה רגנרטיבית בעוצמה גבוהה (בלימה עד 0.6G), הנמכת מרכב, מפסק סרנים רחב יותר לעומת האיוניק 6 הרגילה, מדמה הילוכים ורעש מנוע ועוד.
קצת סבלנות ואת כל הפרטים על האיוניק 6N נגלה בעוד מספר שעות.